Tervetuloa

   Tervetuloa seuraamaan blogiani vammais/erityisryhmien ratsastuksesta. Tässä blogissa esittämäni ajatukset ja näkökulmat ovat omiani (tai itse hyväksi havaitsemiani), lukuunottamatta mahdollisia linkitettyjä sivuja ja/tai faktapohjaisia artikkeleita.

   Blogini kohderyhmä on vammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat ratsastajat sekä heidän lähipiirinsä, ja vammaisratsastuksesta/avustamisesta kiinnostuneet henkilöt. Myös aloittelevat ratsastajat ovat lähellä sydäntäni. Lasken erityistä tukea tarvitseviksi henkilöiksi myös esim. ratsastuspelkoiset.


   Tavoitteenani on lisätä vammaisratsastuksen tunnettavuutta ja tuoda sitä esille arkisemmassa ja helposti lähestyttävässä muodossa. Haluan olla omalta osaltani mahdollistamassa niiden henkilöiden harrastusta, jotka ratsastuskouluissa yleensä jäävät väliinputoajiksi.

   Toiminta-ajatukseni on 3 x O. Osallistuminen, oppiminen, onnistuminen. Kun asiakas pääsee osallistumaan kaikella käytettävissä olevalla kapasiteetillaan, hän oppii (tarvitsee se sitten vaikka miljoonasti toistoja) ja kokee sitä kautta onnistumisen tunteen.


   Kokemukseni vammais- ja erityisryhmien asiakkaista olen hankkinut Harmoniatallilla Tampereella.

   Huomionarvoista on myös, että vastaan vain ja ainoastaan omasta toiminnastani.

   Blogin tekstin pidän tarkoituksella melko suurikokoisena huononäköisten vuoksi.

   Kommenttien valvonta on käytössä. Tästä syystä kommentit näkyvät vasta kun olen ne tarkistanut.

   Olen avoin kaikelle palautteelle, joten "feel free!!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit