tiistai 6. maaliskuuta 2018

Equillence Center Tavela

  Tarkkasilmäiset ovatkin jo bonganneet Tavelan vilahtelua Facebookin feedissä ja instagramin puolella. Equillence Center Tavelassa suhtaudutaan erittäin avoimella mielin ja hyvällä otteella vammais- ja erityisratsastajiin, joten en yksinkertaisesti voi jättää näin hyvää tilaisuutta käyttämättä :)  Toinen toimipaikka Tampereen rinnalle tulee siis Kangasalle.



  Varsinkin kilpailupuolen osaamista löytyy hurjasti, joten suosittelen ehdottomasti kaikkia kilpailemisesta haaveilevia erityisratsastajia kääntymään Tavelan puoleen. Ohjaan mielelläni tavoitteelliset ratsastajat Tavelan henkilökunnan käsiin ja pysyttelen itse harrastuspuolen asiakkaissa. Olen kuitenkin aina käytettävissä, jos tulee tarvetta esimerkiksi apuvälineille tms. Tavelaan alkaa pikkuhiljaa muodostua vammaisratsastajien tiimi (sekä SO että para), mikä on jo vertaistuellisesti erittäin hieno asia!



  Ihan ensimmäisenä järjestän muutaman tutustumispäivän, joihin voi matalalla kynnyksellä tulla mukaan omaan aikatauluun sopien. Tutustumispäivät on suunnattu sekä yksityisasiakkaille että ammattihenkilöille. Voit tulla ilman sitoumuksia vaikka haistelemaan voisiko hevosista ja ratsastuksesta olla juuri sinulle tai läheisellesi harrastus. Hevosia voi myös pelkästään hoitaa, jos ratsastus ei houkuttele!


  Kerron tutustumispäivien aikana myös mahdollisuuksista hakea tukea ratsastusharrastukseen, joten tule rohkeasti kysymään! Tutustumispäiville teen myös hyvät starttitarjoukset Tavelaan ;)

                                                     TERVETULOA!!

  

   
  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit