keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

huhtikuu 2019

  Kirjauduin sisään vastaamaan kommenttiin, joten naputan tähän samalla nopean tilannepäivityksen. Kirjautuminen ei itseasiassa käynytkään ihan helposti, sillä olin unohtanut millä tunnuksilla tätä blogia käytän... Tarpeeksi monta arvauskierrosta tuotti kuitenkin oikean tuloksen :D

  Tällä hetkellä olen niin kiireinen, että valitettavasti (vai onko se valitettavasti?) blogi ei yhäkään herää eloon, Aloitin nimittäin vuoden alussa hevostalouden ammattitutkinnon suorittamisen Kiuruvedellä ja yritän kovasti tämän vuoden aikana valmistua HEVOSAVUSTEISTEN PALVELUJEN TUOTTAJAKSI (nimihirviö!).

  Lisäksi olen tälle vuodelle saanut Kelalta harkinnanvaraisen yksilölaitoskuntoutusjakson Maskuun, jonka kolme eri jaksoa vaikuttavat hieman joka paikkaan. Maaliskuussa kävin "lusimassa" ensimmäisen viikon ja se oli ehdottomasti koko vuoden paras viikko!! Ensimmäisen kerran jälkeen en voi muuta sanoa, kuin että kuntoutuminen on niiiiiiiiin siistiä :)

  Alkuvuoden jääkelit haastoivat yritystoimintaa, mutta jättivät toisaalta aikaa tehdä opiskeluun liittyviä tehtäviä. Nyt kun kevät saapuu, alkaa toivottavasti ratsastustunnitkin taas rullaamaan isolla vaihteella. Toistaiseksi ollaan yhä Ylöjärvellä ja Tampereella, mutta Kangasala alkaa jäämään kokonaan pois. Yksinkertaisesti siitä syystä, että matka Kangasalle ja takaisin syö aivan liikaa voimavarojani :( 

  Seuratkaa Facebook-profiileitani ja instagramia pysyäksenne perässä. Blogin päivittymistä en lupaa tässä kohtaa, mutta voithan käydä joskus ja jouluna vilkaisemassa josko tänne olisi jotain ilmestynyt.

  Ihanaa kevättä ja kesää kaikille ruudun toisella puolella!!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit