tiistai 31. heinäkuuta 2018

Blogi tauolla

  Niinkuin varmaan olette huomanneet, on postaustahti sen verran verkkaista tällä hetkellä, että jätän blogin hetkeksi tauolle kokonaan. Mulla ei yksinkertaisesti riitä aika eikä voimavarat.

  Sitä ennen mainostan vielä viime viikonlopun ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailuja Power Parkissa. Siellä nimittäin historian ensimmäistä kertaa ratsastettiin myös pararatsastajien mestaruudet! Mitalit jaettiin seuraaville:

1. Suvi Javanainen/Cromwell

2. Krista Rautio/Kahaus

3. Ilona Mattila/Daffodil´s Calle

  Ihan mahtavaa, että ratsukot olivat lähteneet rohkeasti mukaan kilpailemaan. Toivottavasti myös ensi vuonna ratsastetaan paraluokka ja osanottajalista olisi muutaman nimen pidempi ;)

 


  Mä olen tehnyt töitä. Ja kun en tee töitä, yritän viettää kesää perheen kanssa. Superkesä on kieltämättä ollut melko raskas helteiden vuoksi ja olenkin saanut käyttää kaikki mahdolliset keinot pysyäkseni toimintakuntoisena. Mutta ilmeisesti olen onnistunut siinä loistavasti, sillä ainuttakaan tuntia ei ole tarvinnut perua tai siirtää!!

  Ajatukset alkaa pikkuhiljaa olla kohti syksyä, mutta siellä on kaikki vielä täysin auki. Siksi tässä kohtaa teenkin niin, että käyn syyskuussa vetämässä hieman happea Islannissa ja palaan blogin pariin vasta myöhemmin syksyllä.

  Siihen asti tavoitat minut yhäkin sähköpostilla  vammaisratsastuksenohjaaja (at) gmail.com  tai tämän sivun yhteydenottolomakkeen kautta. Take care!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit