keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kumpparit testissä!

(http://hmwithhm.blogspot.fi/2016/07/apuvalineita.html)

  Koska turvallisuus on kaiken a ja o, ja koska olen skeptinen kaikkea uutta kohtaan, päätin laittaa kumpparit testiin oikein kunnolla (ja sain odottamatonta apua myös toiselta taholta, mutta tästä lisää myöhemmin tekstissä).

  Itseäni on siis huolettanut kumpparien mahdollinen katkeamattomuus ja periksiantamattomuus. Siksi olen maininnut muutamalle kumpparit koekäyttöön ottaneelle ratsastajalle, että lopulliset testit on tekemättä enkä uskalla antaa sataprosenttista vakuutta, vaikka kaksi henkilöä ovat sen vahvistuksen itselleni antaneet. Mutta kun "mää ite"... ;)

  Yhtenä sopivana aamuna siis menin ja kiinnitin itseni turvakengästä terassiin. Koska satulaa ja jalustinta ei ollut saatavissa oli heittäydyttävä luovaksi. Isäntä kävi siinä hieman katselemassa ja pudistelemassa päätänsä. Mutta lienee tottunut mun tempauksiin ja jätti sen enempää kysymättä mut rauhassa jatkamaan testejäni.



  Ja kyllä! Jäljitellessäni kaikkia mahdollisia jalan vääntymisiä ja asentoja putoamistilanteessa, pääsin joka kerta irti terassilaudasta. Kumppari antoi periksi ja vapautti jalan. Ja testien jatkuessa kävi myös näin:



  Olin siis 80%:sti vakuuttunut kuminauhan käytön turvallisuudesta, mutta käytännön testi oli vielä tekemättä... Haluan ehdottomasti tietää mitä tapahtuu ihan oikeassa aidossa putoamistilanteessa.

  Tähänkin ongelmaan sain yllättävän avun ystäväni hevosen toimesta. Joko kysymys on ystäväni "uhrautuvaisuudesta" ;) tai hevosen telepaattisesta kyvystä lukea salainen toiveeni. Oli miten oli, saatiin aito testitilanne toteutumaan. Ja niin siinä kävi, että kumppari irtosi. Nyt voin antaa vakuuden siitä, että kumpparin käyttö on turvallista. Se vapauttaa jalan ja tarvittaessa myös katkeaa, joten voitte turvallisin mielin käyttää ratsastaessanne kumppareita.



  Kyseisiä kumppareita voitte ostaa täältä: (yhdessä pussissa on 8 paria)

https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/pp-100-g-pss-paksu-vihre%C3%A4-kumilenkit#spst



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit