keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Vähän hommia...

  Tänään western-hommia, huomenna haastatteluhommia, perjantaina työllistymishommia, viikonloppuna taekwon-do ja vyökoehommia, maanantaina sairaalan toimenpidehommia, tiistaina neuropsykologisia hommia, keskiviikkona lapsen terkkarihommia jne.jne. Hommia riittää. Toisaalta hienoa eikä parane valittaa. Toisaalta välillä pikkuisen hirvittää. Varsinkin kun toisella muksulla pukkasi tautia päälle ja yöt on menneet viimepäivinä vähän niin ja näin.

  Taekwon-don vyökoe jää itseltäni tällä kertaa välistä (käyntikerrat eivät riittäneet vyökoelupaan), mutta menen tietenkin katsomaan ja tsemppaamaan muita (ja samalla vähän vakoilemaan mitä on ensi keväänä odotettavissa). Toisaalta harmittaa, että "putoan muiden samaan aikaan aloittaneiden kelkasta", mutta tiedossa se kuitenkin oli, että jossain kohtaa sairauden vuoksi niin käy. Neurologin vuosikäynnillä neuro kehui kovasti taekwon-doa myös kognition parantajana ja olen sen itsekin konkreettisesti huomannut! Vaikka tarvitsen useita (lue: miljoonia ;)) toistoja ja joudun pilkkomaan kaiken millinkokoisiin osioihin, niin huomaan kuinka jossain kohtaa homma alkaa kuitenkin tuottamaan tulosta. Yleensä sen jälkeen kun olen turhautunut, hermostunut, kettuuntunut ja valmis lyömään hanskat naulaan ;) Taekwon-do haastaa aivoja aivan mahtavalla tavalla ja kun ehdin, niin kehittelen joitain harjoituksia, joilla saan niitä aivotehtäviä tuotua mukaan myös ratsastukseen.

  Pyydän anteeksi sitä, että hetkellisesti blogi saattaa olla hieman hiljaisempi eikä mulla ole tänne päivittää kuin lähinnä omia kuulumisia. Tilanne kuitenkin elää jatkuvasti. Pysykää jollain lailla kuulolla! Sähköpostit löytää yhäkin perille, yhteystieto täällä. Tai laita viestillä puhelinnumeropyyntö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit