sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Energize me!

  Ihan järkyttävän huonosti nukuttu yö takana ja siitä seurannut järkyttävä väsymys, mutta pieni heppakerholainen onnistui yhdellä itsensä voittamisella energisoimaan meikäläisen siinä määrin, että selvisin lopunkin työpäivän läpi. Oon niin ylpeä siitä aavistuksen arasta lapsesta, joka pelostaan huolimatta näytti itsepäiselle riiviö-Erkille, mikä on homman nimi!! Tietämättään tuo lapsi antoi mulle niin suuren energiapiikin ja henkisen hyvänolon tunteen, ettei hiljaa tosikaan. Kun yhdessä hetkessä fyysisesti pienessä ihmisessä on dinosauruksen verran voimaa. Voi kun nää tilanteet sais tallennettua videolle, jotta niitä voisi katsoa silloin kuin epätoivo iskee.


  Erkki, tuo hemmetin adhd-riiviö, joka toisissa tilanteissa on aivan turha ja toisissa maailman tärkein. Välillä maailman rasittavin pieni per**le, jolla sais heittää vesilintua. Välillä ihana halipusumussukka, jonka vaikutusta ja tärkeyttä ei voi kuin korostaa. Erkissä on kaikki perinteiset shettiksen puolet, niin hyvässä kuin pahassa <3 Erkistä joko tykkää tai sitä vihaa. Tai oikeastaan siitä tykkää ja sitä vihaa samanaikaisesti. Tai paremminkin tarpeen mukaan sitä rakastaa ja välillä vihaa. Tai oikeastaan ei tiedä rakastaako vai vihaako sitä missäkin tilanteessa. Nyt menin itsekin ihan sekaisin. Mutta sitä se Erkki tekee; saa ihmisen ihan sekaisin päästään - niin hyvässä kuin pahassa. Ja juuri siksi se on maailman paras ja ainoa oikea Erkki!

  (Viha-sanat on yliviivattu, koska en pidä siitä sanasta sen liian voimakkaan negatiivisen latauksen vuoksi, mutta en keksinyt kuvaavampaakaan.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit