maanantai 27. kesäkuuta 2016

Ehtivä asiakas

  No niin, löysinpä sitten itseni juoksemasta instasta. Siis oikeasti juoksemassa ja se näky ei ollut mikään miellyttävä. Ajattelin ensin, että pyydän poistamaan videon, mutta muistin sitten olevani ääriavoin MS-tautini suhteen, joten olkoot siellä. Me otettiin talutusharkkojen päälle asiakkaiden iloksi Kirsin kanssa kisa, kumpi juoksee hevosen kanssa nopeammin maneesin toisesta päästä toiseen. Meikäkin siis yritti ihan oikeasti juosta Kaisan kanssa. Niinkuin juosta juosta. Kuin Usain Bolt ;)

  Normisti en joudu kuin hölkkäilemään ja hyvä niin, koska mitä enemmän vauhti kiihtyy, sitä vähemmän jalka nousee. Yläruumis menisi lujempaa kuin alaosa antaa myöden. Mutta mä en siinä itse tilanteessa tajunnut, että se näyttää noin humalaisen madon etenemiseltä :/ Se oli aivan hirveän näköistä! Olen kokoajan toitottanut, ettei sairaus näy musta päällepäin kuin joissain tilanteissa, ja tässä on yksi sellainen. Väkisinkin tuli sitä katsellessa mieleen, että "mikäköhän tolla oikein on?" Onneksi Kaisalla ei ollut vaihde päällä, vaan enemmänkin semmoinen perässävedettävä mato (joka toisaalta saattoi hankaloittaa enemmän sitä omaa juoksemista).

  Meinasin ensin linkata kyseisen pätkän tähän, mutta en kehtaa. Sitävastoin jossain kohtaa kun on aikaa, saatan lähteä tartanille tekemään kunnollisen havainnollistamisvideon aiheesta. Jos siis jaksan, viitsin, ehdin ja mitä näitä nyt olikaan ;)

                                                   (Näillä nousee jalka, mulla ei!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit