tiistai 15. maaliskuuta 2016

Hevosen Voima ry

  Me perustettiin yhdistys! Ollaan vielä ihan alkutaipaleella ja hoitamassa vasta perustamisen jälkeiseen aikaan liittyviä asioita, mutta alla hieman tietoa. Patentti- ja rekisterihallitus on kuitenkin jo rekisteröinyt yhdistyksen, joten ollaan virallisesti olemassa. Logon yhdistykselle on suunnitellut Nana Kirkkomäki/Riada Art. Jäseneksi liittymisestä ja muusta on tulossa infoa, kunhan saadaan ne valmiiksi.


  Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hevosavusteisia palveluja; kuntoutusta, harrastusratsastusta, oheisliikuntaa ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa alueella, sekä madaltaa kynnystä osallistua toimintaan. Kohderyhmänä ovat vammaiset, syrjäytyneet, päihdekuntoutujat ja mielenterveyskuntoutujat.   

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kursseja, koulutuksia, tempauksia, tapahtumia sekä tutustumis- ja opintoretkiä. Yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä kerätä muita varoja toimintansa tukemiseen.

Yhdistyksen tavoitteena on, että jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa ja kuntoutua fyysisistä, psyykkisistä ja sosiaalisista taustoistaan huolimatta.

Sähköposti: hevosenvoimary@gmail.com
Kotisivut: (työn alla)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti