tiistai 8. marraskuuta 2016

Hyviä asioita :)

  Ensin on pakko huutaa ilmoille ilouutinen! Löysin erään nerouden multihuipentuman, joka neuvoi kokeilemaan kameran kanssa yhtä asiaa. Kuuliaisena yritin, vaikken ohjeistuksesta oikein mitään ymmärtänyt, vaihdoin jonkun asetuksen joksikin toiseksi ja tadaa!! Se tuntuu toimivan taas normaalisti!!

  Toinen iloinen asia on se, että olen taas kaivanut HH:n kesäteloilta ihan vakkariin ja pyrkinyt käymään 2-3 kertaa viikossa fysioterapoimassa itseäni. Ulkoistan ratsastamisen sen kanssa kokonaan, nimittäin mammuttikarvaisena ja 5kk lomailleena se hikoilee jo pienenkin ravi&laukkapätkän jälkeen, eikä mun aika valitettavasti riitä tuntikausien kuivatteluun tällä hetkellä. Joten me vaan maastoillaan ja haetaan sieltä vähän talvikuntoa laidunkauden löffäilyn jälkeen.

  Kahden viikon päästä on viimeinen koulujakso! Samaan aikaan loppuu tietenkin myös työharjoittelu. Joulukuun alussa on pakollinen vuosittainen neurologin tapaaminen ja siellä pohditaan myös nämä työkuviot. Kaikki on vielä auki, joten valitettavasti en pysty kyselyistä huolimatta antamaan niihin vielä minkäänlaista vastausta. Varmaa vain on se, että suunta on nyt takaisin työelämään. Vaikka Siwan kassalle, jos ei muutakaan löydy :)

  Ratsastuspäivitystä vain sen verran, että kokeilin mielenkiinnosta pystynkö räpiköimään kouluradan läpi. Pystyin, keventämällä raviosuudet - harjoitusravissa istuen ei tullut kuuloonkaan. Väsähtämistä kuitenkin tapahtui, joten loppurata olisi ollut karmeata katseltavaa, jos kyseessä olisi ollut ihan oikea rata. Tarkoitus oli kuitenkin vain jaksamisen osalta kokeilla selviänkö ilman välipysähdyksiä. Testiratana oli vammaiskouluohjelma; nelosluokan (tai siis nykyisen vitosluokan) helpoin versio - ilman koottuja ja lisättyjä.

  Hyvillä mielillä tähän viikkoon!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit