tiistai 1. marraskuuta 2016

Ranch Trail

  Ranch Trail on vähän kuin Working Equitation, enkä rehellisesti sanottuna edes tiedä mitä eroa niillä on. SRL:n sivut kertovat että Ranch Trail on Trailia monipuolisempi, ja painottaa karjatilalla tehtäviä töitä. Tässä on mukana luonnon esteitä, joten enkkuratsastukseen tuotuna Ranch Trail olisi kai lähimpänä maastoesteitä? :D

  Tampere goes Western -tapahtumassa ei tietenkään ollut käytettävissä ojia, banketteja tai muita, mutta Trailista tuttu silta siellä oli ja pari isompaa "puutukkia". Erkille rata toimi myös hyvänä poniagility-harjoituksena!






  Erkki on luonteeltaan todella rohkea ja kaikesta kiinnostunut. Siksi tuli itsellekin hieman yllätyksenä, että esimerkiksi perässä vedettävä rengas sai Erkin suhtautumaan siihen hieman epäillen.


 No, kotona ne liikkuu pystysuunnassa moottorin äänen säestämänä, joten ehkä vaakasuunnassa hiljaisesti liikkuva rengas oli Erkin mielestä kummallista ;)


  Portti käytiin avaamassa - tosin Erkki olisi mahtunut hyvin altakin, ja kahden seinän välistä poni puikahti kuin kotiinsa olisi mennyt. Tosin Erkki ei epäröi tunkea itseään ahtaisiin paikkoihin muutenkaan, joten tiesin etukäteen ettei tässä ole ongelmaa. Tynnyri sen sijaan aiheutti pienoista ihmettelyä.


  Erkki oli ehdottomasti Ranch Trailin päätähti! Sitä käytiin moneen otteeseen ihastelemassa, kiittelemässä mukanaolosta ja kehumassa rohkeudesta. Ainoastaan yksi kikkarakarvainen hevonen (curly) oli hyvin epäluuloinen Erkkiä kohtaan tuijottaen sitä turvallisen matkan päästä kuin lehmä uutta porttia. Tai ehkä se luulikin, että vasikka oli karannut? Hevosesta näki oikein päälle, kuinka puhekupla muotoutui; "mikä hitto toi on?!?".  Saipahan shokkihoitoa niin, että permanenttikin oikeni!



 PS. Videoita joutuu klikkaamaan kahdesti, ennenkuin ne alkavat pyöriä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit