tiistai 15. marraskuuta 2016

Portfolion tekoa

  Kouluhommista ainoa vielä vaiheessa oleva on portfolio, ja olenkin sopinut koulutusohjaajani kanssa, että seuraavat kaksi viikkoa työstän sitä kotona. Joudun nimittäin antamaan sille hieman enemmän panostusta, kuin mitä alunperin arvelin. Tai ainakin niin, että voin suoraan ottaa sieltä joitain osioita jatkossa käyttöön.

  Mutta koska kahdeksan tunnin jatkuva istuminen koneen ääressä ei multa enää luonnistu, päätin välillä lähteä käymään heppailemassa. Ajattelin riepasta oikein kunnon pitkän kävelylenkin, mutta tallin pihassa tajusin unohtaneeni puhelimen kotiin. Ja kun ollaan perämetsässä, jossa ei lähimmän sadan kilometrin säteellä (tai siltä se ainakin tuntuu!) ole muita kuin oravia ja hirviä, niin en taida sairauksineni olla tarpeeksi rohkea lähtemään maastoilemaan ilman puhelinta. Kaikkihan sen tietää, juuri silloin tapahtuu kun ei pitäisi tapahtua!

  Vähän aikaa pähkäilin pitäisikö lähteä hakemaan puhelinta kotoa. Päätin kuitenkin sitten keskittyä tänään hoiteluun ja tallihommiin, koska ratsastamaan pääsen tällä viikolla vaikka joka päivä. Otin karsinat, siivosin tarhan, lakaisin lattiat, heinätin hepat ja hukutin papan Vetroliniin. Vaikka mua ei koskaan ole pyydetty tai velvoitettu tekemään mitään muuta kuin liikuttelemaan suokkipappaa, niin haluan osaltani osoittaa kiitollisuutta myös tallin omistajalle, jonka sähköjä, vesiä ja tiloja käytän HH:n luona vieraillessani. Siksi mulla on tapana tehdä välillä (tai yleensä joka kerta) edes jotain tallihommia. Yleensä vetäisen saman setin, lukuunottamatta Vetrolinia ;)  (PS. Luvan toki olen kysynyt voinko auttaa tallihommissa ja kuinka ne halutaan tehtävän)

  Itse ainakin ilahtuisin kovasti, kun töistä illalla tullessa joku olisikin tehnyt mun hommat ja voisin huoletta käydä vain liikuttamassa ratsuni ja mennä sitten kotiin viettämään perheen kanssa extra-aikaa. Jollain naiivilla tavalla uskon tietynlaiseen karmaan.

  Halusin lopuksi saada papparaista vähän kävelemäänkin, joten käytiin maastakäsin vähän hengailemassa siinä tallia ympäröivässä metsässä ja lopuksi mentiin kentälle vapaana kuljeskelemaan. Koska mulla oli ihan vahingossa jostain käsittämättömästä syystä leivänpaloja hypännyt kiposta taskuun *niks*, niin liikutin samalla itseäni ja kirmailin kenttää ristiin rastiin. Aina kun pappa tuli perässä, se sai leivänpalan. Arvatkaa kauanko meni kuin se hoksasi jutun juonen...? Ei todellakaan kauaa!

                        Ajattelitko lenkille lähtee? Lällällää, puhelimes jäi kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit