sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Ratsastuksen vertaistuki

                          http://www.ratsastus.fi/lajit/vammaisratsastus/vertaistuki

  Käy kurkkaamassa ylläolevasta linkistä mitä on ratsastuksen vertaistuki. Sieltä löydät myös meidät vertaistukijat. Meihin voi ottaa rohkeasti yhteyttä (ihan kehen vaan meistä!), jos sellaiseen kokee tarvetta. Ratsastuksen vertaistukitoiminta on SRL:n alaista toimintaa. Vertaistuki on tarkoitettu kaikille; vasta harrastusta harkitsevista kilpaileviin konkareihin.

  Olen itse mukana vertaistukijana. Huomaattehan kuitenkin, että vammaisratsastuksen ohjaajan duunini on erillään vertaistukitoiminnasta. Jos olet kiinnostunut mun palveluista, suuntaa kotisivuilleni. Jos tarvitset vertaistukea ja siihen liittyvää ajatustenvaihtoa, ota yhteyttä linkistä löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Ja jos et tiedä kumpaan asiasi kuuluu, niin ota yhteyttä ihan mitä kautta tahansa niin ohjaan sinut oikeaan paikkaan :)

  Vaikka kaikki vastaanotamme mielellämme kysymyksiä eri vammaryhmistä, suosittelen kohdistamaan seuraavat asiat näille henkilöille (paras kokemus juuri siitä asiasta):

                               Kehitysvammaiset/SO-toiminta: INKA
                               Näkövammaiset: KATJA
                               Pyörätuoli, esteettömyys: HEIDI MANNINEN
                               MS-tauti, psyykkiset vammat: HEIDI MATTILA

  Vertaistukitoiminta on molemmin puolin luottamuksellista ja vaitiolovelvollista toimintaa. Lue linkistä muita vertaistuen periaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti