keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Ohjia ja muita varusteita

  Pikkuhiljaa olen alkanut keräilemään erilaisia varusteita ja ratsastuksen apuvälineitä itselleni.

Löytyisikö just sulta (tai joltain sun kaverilta) joitain ylimääräisiä varusteita, joita voisit lahjoittaa tai edullisesti myydä mulle?

 Erityisesti erilaiset ja eri materiaalia olevat ohjat ja alaturpikset ovat erittäin käyttökelpoisia. Hakusessa varsinkin muut värit kuin musta ja ruskea! Myös erilaiset ratsastus- ja kahvavyöt ovat erittäin tervetulleita, samoin kuin tarralliset pintelipatjat. Alla olevissa kuvissa on jotain, mitä varustekassistani jo löytyy. Kaikkea voi kuitenkin tarjota! Toki voisin ostaa bränikät kaupastakin, mutta haluan osaltani olla huolehtimassa myös maapallon hyvinvoinnista ajatuksella "toisen roska on toisen aarre" ;)

  Yhdistetty kanki+nivel -ohja:


  Siirrettävät ohjaslenkit:


  Välikappale ohjan ja kuolaimen väliin pehmentämään tuntumaa hevosen suuhun:


 Väriohjat (kumi):


Eripaksuisia kumiohjia:


    Löytyy myös sivuapuohjat, martingaali (kaulalenkiksi), ylimääräinen kauhukahva, yhdet käyttämättömät thiedemann-ohjat + martingaali (tätä en tarvitse, joten voidaan tehdä myös vaihtarit!), joustochambon ja kaikenlaista pikkusälää.

   Tarjoa rohkeasti kaikkea mitä mieleen juolahtaa, niin katsotaan kuinka siitä mahdollisesti hyötyisin. Myös henkilökohtaiset apuvälineet, kuten käytetyt nilkkatuet, selkätuet jne huomioidaan.
Laita vaikka säpolla vammaisratsastuksenohjaaja (at) gmail . com  (poista välilyönnit) tai Facebookissa sivun kautta tai yksityisviestillä.

   Luopumalla omasta "turhakkeestasi", saatat mahdollistaa jollekin toiselle paremman ja antoisamman ratsastuskokemuksen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti