tiistai 6. maaliskuuta 2018

Voitolla kentille!

  Pientä hypetystä maaliskuun alkuun. Pääsen (vihdoinkin ;)) nauttimaan myös pararatsastajan kilpauran seuraamisesta, sillä eräs asiakkaistani korkkasi ensimmäisen pararatansa sunnuntaina ja nappasi suoraan ykkössijan! Kyseessä oman tallin harkkakisat, mutta niistä on kaikkein paras lähteä liikkeelle!

  Suvi on tekemässä vieraskynätekstin tänne blogin puolelle ja kertonee itse itsestään enemmän. Taustoitan kuitenkin sen verran, että Suvi tuli tapaamaan mua alkusyksystä Niihamaan ja ilmoitti tarvitsevansa hieman jeesiä. Me tsekkailtiin yhdessä tarvittavia apuvälineitä ja palauteltiin uskoa omaan ratsastamiseen. Puolisen vuotta tehtiin yhdessä töitä ja nyt Suvi siirtyi Equillence Center Tavelaan valmentautumaan tavoitteellisesti, suuntana pararadat ja maajoukkue.


  Luokittelupäätöksen saaminen meni sen verran pitkäksi, että luokka saatiin tietoon vasta juuri ennen kisoja. Tästä syystä toimin Suvin esilukijana näissä ensimmäisissä harkkakisoissa, jotta saadaan tehtyä hyvä rata alle seuraavia 1-tason kisoja silmällä pitäen.


  Ja ilmeisen hyvin Suvin uusi tiimi toimi, nimittäin luokkavoitto napsahti (mun on ihan pakko aina hehkuttaa kun vammaisratsastaja pesee tavikset - ihan sen vuoksi, että älkää koskaan aliarvioiko vammaisratsastajaa *niks*).


  Näistä lähtökohdista on hyvä suunnata eteenpäin. Toivotan Suville kaikkea mahdollista menestystä kilpailevana pararatsastajana!! Pysyn taustatiimissä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti