sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Taekwon-doa hevosen selässä?


  Rakkaan papan viimeisiä päiviä hyödyntäen ja omaan muistojen albumiin tallennettavaksi teimme lyhyen kuvaussession. Halusin molemmat harrastukset samaan kuvaan, joten tälläistä siitä seurasi. 

  Taekwon-doon liittyvä uloshengitys osoittautui hieman haasteelliseksi, sillä hevonen tulkitsi sen maiskuttamiseksi. Tämä hevonen olisi aivan varmasti siedättynyt tähän terävään uloshengitykseen pienellä työstämisellä, mutta meidän aika loppuu kesken. Muussa tapauksessa olisin työstänyt tästä taekwon-do -näytösratsun ;)


  Ex-tempore itsepuolustusta humalaista rantapummia vastaan ;) Tosi uskottavaa, vai mitä? :D

                                          In the Making:  Lopuksi vielä papparaisen odottamat ylämäkilaukat. Pappa saa viimeisinä päivinään tehdä ihan mitä haluaa <3  Loppukaneettina vielä vastauksena otsikon kysymykseen. No, tavallaan ja jollain lailla onnistuu myös hevosen selässä, mutta vaatii erittäin hyvää tasapainoa ja lihashallintaa (näistä syistä jäi hieman vajavaiseksi oma suoriutuminen!) ja varsinkin hevoselta malttia sietää selässä tapahtuvaa poikkeuksellista aktiviteettia ja jaksamista seistä paikallaan. (Proot tekevät saman sitten vaikka laukassa, jos hevonen ei seiso...) Käsitekniikoita voi istuen tehdä niin paljon kuin tykkää, mutta potkut ovat haasteellisempia.

  Lisäksi hevosen selkään tarvitsisi laittaa joku pidempi pädi, sillä nyt jouduin varomaan hevosen selkärankaa ja varaamaan painon virheellisesti etujalalle ratsastusvyön päälle, joka huteroitti asentoa entisestään (painojalan killuessa puolittain vyön päällä ja puolittain ilmassa). Onneksi oli tukitolppa josta napata kiinni ;)

  Kiitoksia kaikille sessioon osallistuneille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti