maanantai 24. huhtikuuta 2017

Vamppiskabat 23.4.

  Vaikka pk-seudun huono keli verotti muutamia osallistujia, niin hyvät kisat sai Tammer Riders, Harmoniatalli ja ratsastajat aikaiseksi! Tuo vammaisratsastajien kilpailutunnelma on uskomattoman rento ja kannustava. SO:t ja Parat sopivat samaan laatikkoon sopuisasti ratsastamaan ja kaikki tsemppaavat toisiaan.


 
   Nappasin kotoa lähtiessäni kameran mukaan. Vaikken ole ammattilaiskuvaaja eikä mulla ole ammattilaisen - edes harrastelijan - kuvauskalustoa, niin ajattelin kuitenkin räpsiä muutamia kuvia kilpailijoille muistoksi. Nimittäin kuvaajat, joita hilluu taviskisoissa laidoilla useampia, loistavat näissä kisoissa valitettavasti poissaolollaan.

  Tunnustan, etten ole vieläkään opetellut käyttämään kameraani, joten maneesikuvat jäivät sen verran aneemisiksi, että julkaisen tässä vain ulkokentällä otettuja verkkakuvia. Ratsastajat rajaan pois tai julkaisen "tunnistamattomia" kuvia, koska en ole kysynyt lupia julkaisuun täällä blogissa.


    Vaikka pk-seudulla sää oli mitä oli, niin Tamperetta ainakin hellittiin auringonpaisteella. Ja nuo taitavat ratsastajat paukuttivat parhaimmillaan yli 70 prosentteja, joten hatunnosto kyllä jokaiselle!
    Osa kilpailee lainaratsuilla, osa omilla hevosillaan. Varsinkin nuo lainaratsujen käyttäjät saavat itseltäni vielä erityisen syvän kumarruksen, koska he eivät välttämättä ole koskaan ratsastaneet juuri sillä hevosella, ja pamauttavat radalle 20 minuutin verryttelyn jälkeen.


    Oli mahtavaa päästä moikkaamaan lempiratsujani Kaisaa ja Siniä pitkästä aikaa. Kaisa loisti järjettömän kauniina kisatouhuissa, Sini nautiskeli pihatossa vapaapäivästä (?). Tosin Sini oli näistä se joka yllätti; kuukausien jälkeen se tuli vielä luokse, kun jäin pihaton ovelle hillumaan. Kaisa taas ei reagoinut meikäläiseen enää mitenkään. Mutta niinhän se menee; eron jälkeen matka jatkuu eikä kannata jäädä itkemään läikkynyttä maitoa ;) Silti näillä molemmilla on erityinen paikka meikäläisen sydämessä - hamaan tappiin asti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti