torstai 2. kesäkuuta 2016

Varpaat ja kaviot vedessä

  Kävin eilen itse hankkimassa kesän ensimmäiset sähköiskut, ja vaikka tietää niiden tulevan, niin ekalla kerralla ne pääsee aina vetäisemään maton alta. Ilmeisesti sen verran tuli taas sätkittyä kuin särki rannalla, että kuulin selkäni takana isännän sanovan yhdelle tutulle, että "vaimo ottaa ensin vähän sähköiskua vastaan". Saattoi se selittää sitä paremminkin, mutta siinä kohtaa iskut veti sen verran huomion toisaalle, että pimentoon jäi.


  Onneksi vesi järvessä oli yllättävänkin lämmintä näin alkukesäksi, ja se vähän loivensi iskuja. Kävin siis sen verran kastelemassa jalkoja järvessä, että pääsee sanomaan. Kylmä saa mun jalat sätkimään. Antaa sähköiskumaisia tuntemuksia jalkoihin. Ne ei satu, mutta tuntuu tosi epämiellyttävältä. No, just sellaiselta kuin saisi sähköiskun jalkaan. Kesän loppua kohden kun vedet yhä lämpenee, pystyn yleensä peittämään aika hyvin nuo iskut (ilmekään ei siis värähdä, vaikka ne joka kerta tuleekin), mutta nämä ensimmäiset on aina pahimmat eikä ne yleensä jää lähistöllä oleviltakaan huomaamatta :D Onneks iskuja ei tuu kuin ensimmäisellä kosketuksella veteen, sitten ne loppuu ja saan kahlailla ihan rauhassa loppuajan muksujen kanssa.

  HH:n kanssa ollaan käyty kahlailemassa järvessä, mutta uimaan ei olla menty juurikin ylläolevasta syystä. Heppa tuskin reagoisi sätkivään särkeen selässään, mutta silti mua aina hirvittää noi sähkärit. Vesi ei muutenkaan ole mun lempielementtini, niin tulee jotenkin muutenkin vähän välteltyä sitä. Uima-altaat on täysin fine, mutta järvistä ja meristä en tykkää. 

Paljastanko syyn?

Kalat. 

Ne on kamalia! :D Oikeesti, mä en sovi kalojen kanssa samaan lätäkköön ja piste. Eikä ne kyllä sovi mun lautasellekaan (paitsi seiti ja meriahven on ihan syötäviä). Mutta kai siinä on muutakin, koska en diggaa laivoistakaan. Risteilylle mua ei saa kuin niska-p**se -otteella. 


  Ajattelin kuitenkin, että jos huomenna pääsen ajoissa liikkeelle (kun nuoriso on vielä koulussa), niin voisin käydä kokeilemassa HH:n kanssa ihan uimistakin. Jos sen verran uhrautuisin papparaisen eteen. Ranta on kuitenkin yleinen ranta (vaikka hevosten uittamiseen onkin kyläyhdistyksen lupa) ja jotkut aina välillä mulkoilee kulmiensa alta. Menisin siis mielummin niin, että rannalla olisi mahdollisimman vähän populaa. Sitäpaitsi huomenna on viimeinen pappailu vähään aikaan, joten olis kiva tehdä jotain spesiaalia! Nappasin tälle viikolle itselleni neljä päivää, jotta voi hyvällä omallatunnolla jättää hevosen hetkeksi laitumelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista

Suositut tekstit