sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Luokittelu 10.2.

  Pitkä (kellon ympäri), mutta antoisa päivä takana! On hyvä tunne illalla kaatua sänkyyn ja tuntea kuinka kuollut on - mutta hyvän asian puolesta! (Uskokaa tai älkää, mutta fiilis on ihan eri kun olet täysin dead meat ja koko päivä on mennyt ihan plörinäksi!)

  Päivä pukattu täyteen luokiteltavia ja sopiviin väleihin otin vielä pari omaakin asiakasta. Luokittelemisen hoiti tosin aivan muut henkilöt (tai jos tarkkoja ollaan niin muu henkilö), mutta hevosten liikuttelu oli mun vastuulla. Ratsuina meillä oli Blondi, Fani, Carlos ja Novo (osa kahteen otteeseen) ja kaikki hoitivat tonttinsa kiitettävästi.

  Valitettavasti mulla ei kauheasti ollut aikaa kuvailla, mutta tässä kuitenkin muutama räpsäisy + SRL Hämeen Facebookissa jakamasta julkaisusta kuvakaappaus:

                              (Yksi saapui oman ratsunsa ja ratsun seuraneidin kanssa)

 
                                            (Carlos ja Fani valmiina ratsastusosuutta varten)

(Blondi olis jo tulossa! Ihailtava työmoraali :D)  Sen verran vielä loppukaneettina, että jollen olisi ollut luokittelutilaisuudessa, olisin ollut murskausleirillä Jyväskylässä tänä samaisena päivänä. Alla vielä isännän taidon(ja voiman)näyte leiriltä. Ihan samaan tuskin olisin pystynyt (ainakaan kun isäntä oli ollut ainoa värivyö, joka onnistui [ja ylipäältään uskalsi yrittää] tiilen murskauksessa), mutta ehdottomasti olisin halunnut käydä kokeilemassa omia psyykkisiä rajojani.

  Tsekkaa linkistä kuinka tiilestä tehdään kaksi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=N9AeNtkYMPU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti