maanantai 9. tammikuuta 2017

Kiireinen viikonalku!

  Hommat etenivät sen verran nopeasti, että olen viime päivät yrittänyt järjestellä asioita niin, että pääsisin aloittamaan uudessa työssä mahdollisimman nopeasti. Nimittäin ihan viime metreillä Kela sekoitti pakkaa ja jakoi kortit ihan uudestaan. Ensin luulin, että se oli huono juttu, mutta tarkemmalla selvittelyllä hoksasin, kuinka hyvä juttu se olikaan! Joten asioiden uuden järjestelyn tekee tällä kertaa oikein mielellään, vaikka se vaatiikin hetkellisesti lisäenergiaa.

  Olen siis hoidellut ja selvittänyt Kelan kanssa asioita, järjestellyt nuoremmalle muksulle kokoaikaista päivähoitopaikkaa taas, kun subjektiivisen saa työllistymisen myötä loppumaan, selvitellyt palkkatukikuviota (tämä on ensimmäinen kerta kun saan palkkatukea työllistymistäni tukemaan - sairauden vuoksi siis - joten se on ihan uusi asia sekä itselleni että tulevalle työnantajalle) jne. jne.

  Olen käynyt pariin otteeseen tutustumassa tulevaan työympäristöön ja voin kertoa, että siellä on paljon potentiaalia! Ja innolla odotan varsinkin nelijalkaisiin työkavereihin tutustumista. Salaa jopa toivon, että siellä olisi mulle uusi Erkki! Se saattaa olla mahdollista, koska sillä mustalla pienellä karvapallerolla on henkiset pallit tallella, vaikka ulkoiset onkin viety. Nöösi se on vielä, mutta sitäkin suuremmalla syyllä siitä voi yrittää rakennella "erkkiä". Erkistä on muotoutunut brändi; rohkea ja pelkäämätön, symppis, kovapäinen hyvässä ja pahassa, kaikesta kiinnostunut, aina valmiina touhuamaan, mahtava kaveri.

  Innolla odotan myös, että pääsen ajamaan enemmän kuin aikaisemmin! Ajaminen on kivaa vaihtelua ratsastukselle ja on huippua päästä tarjoamaan sitä myöhemmin asiakkaille isommassa mittakaavassa ja hyvillä kärryillä.

  Tänään pääsen myös hakemaan uudet brodeeratut takkini - niistä kuvia myöhemmin!

  Ps. Kuvia alkaa postauksiin tippua sitten, kun olen tulevan työnantajan kanssa keskustellut kuinka paljon saan kuvia tänne jakaa. Koska kyseessä on yksityinen työnantaja (ainakin tällä hetkellä) omassa kotipiirissään, haluan noudattaa tunnollisesti myös hänen oikeuttaan yksityisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti