maanantai 30. tammikuuta 2017

Shire vuorikiipeilee

  Linkkaan alkuun yhden vanhemman bloggauksen, joka liittyy asiaan siltä osin, että tykkään ihan hirveästi hevosista, jotka eivät tee asioista numeroa. http://hmwithhm.blogspot.fi/2016/02/talvista-maastoilua.html

  Luonteeltaan rohkea hevonen, joka ei jää asioita ihmettelemään, on mulle ihan ykkönen. En tiedä vielä ihan varmasti, mutta Shiressä saattaa olla yksi tälläinen hevonen. Ainakin se vetäisi sellaisen yllätyskortin taannoisella maastoilulla esiin, että se antoi viitteitä sinne suuntaan.

  Siinä tuli siis etsittyä matoja maasta (siis pudottua) ja jollain konstilla piti päästä takaisin selkään. Shiren selkään mun on turha edes haaveilla pääseväni maasta, joten oli pakko etsiä jotain korkeaa, jonka päältä päästä selkään. Yleensä iso, kohtuullisen tasainen kivi toimii hyvin. Hetken päästä löytyikin potentiaalinen paikka yrittää takaisin selkään. Olisi pitänyt hoksata ottaa kuva, koska en osaa selittää kunnolla! Kuitenkin pääsin siinä itse kiipeämään korkeammalle Jättiläisen jäädessä maan tasalla. Eikä käynyt pienessä mielessäkään, että Jätillä olisi omat suunnitelmat... Tottakai ajattelin luonnollisesti, että hevonen seisoo paikallaan, meikä kipuaa ylös ja hyppää takaisin selkään. Mutta ei, Jätti kiipesi mun kanssa korkeuksiin :D Kai se katsoi, että "nyt toi menee tonne, menen siis perässä". Ja sehän tuli. Hetkeäkään epäröimättä Shire aloitti vuorikiipeilijän harrastuksen :O

  Eikös ne Himalajalla kuljettele jakkien selässä vuorikiipeilijöiden tavaroita? Mun mielestä tässä olisi nyt paikka lanseerata rutkasti vahvempi Jätti duuniin! Vähän lisää hokkeja kenkiin, niin näen silmissäni Jätin puskemassa jäistä vuorenseinämää ylös :D Nimitin leikilläni jättiä "Himalajan vuoristokarpaasiksi" tuossa pari päivää aiemmin, ja hevonen näytti että siinä todellakin on perää!

                                                    (Hello, I´m your jakkihärkä!)   Eikä se, että Shire kiipesi epäröimättä ylös, se tuli yhtä epäröimättä myös alas. Mitä sitten jos pudotus on korkeampi, antaa palaa vaan. Piti oikeasti tehdä töitä, että sai hevosen pysymään "maan tasalla", koska se olisi tullut mun mukana. Where ever you go, I´ll follow - with no hesitation.

  Tämä vuoristojakki on näiden tietojen valossa tulossa Hevoset-messuille, joten teidän on ihan pakko tulla katsastamaan tämä raakile livenä! Nimittäin tulevaisuudessa tämä saattaa olla aivan mitä tahansa! Kaikki portit on Jakille auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti