tiistai 4. heinäkuuta 2017

Fani

  No niin, nyt löytyi hyvä vamppipirssi! Olin pyytänyt Fania kokeiltavaksi tunnille ja nyt sitä on testattu yhden tunnin verran. Eikä siitä hevosesta huonoa sanottavaa löydy. Todellinen kultakimpale luonteeltaan ja ratsastettavuudeltaan. Nöyrä ja tunnollinen puurtaja.


  Toistaiseksi kokeilemistani sopivin ravi vammaisratsastajalle istua eikä laukkakaan huono ole, vaikka olisin siitä toivonut hieman parempaa perstuntumaa. Fani tekee vammaisratsastajan ratsastuksen helpoksi; se menee niin omalla moottorilla eteenpäin, että kerrankin tunsin voimavarojeni riittävän muuhunkin kuin hevosen eteenpäinpyrkimyksestä huolehtimiseen! Ehkä siitä johtuen tein taas pitkästä aikaa laukannostot ravista! Fanin hyvä ratsastettavuus ja mukavampi ravi istua todistivat itselleni onneksi sen, että kyllä se laukannostotaito siellä selkärangassa yhä on ;) Ei ainuttakaan väärää nostoa, koska kropan hallinta ylläolevista asioista johtuen pysyi sen verran kasassa. Mutta tässä oli hyvä osoitus siitä, kuinka suuri vaikutus ratsulla on vammaisratsastajalle.


  Fani on kiltti, sosiaalinen, rakastettava. Todellinen löytö! Valkoinen vammaispirssi. Oli ilo koeajaa tämä ja vielä iloisempi olen saadessani sen muidenkin käyttöön <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti