perjantai 14. heinäkuuta 2017

Niihama Riding

  Tampereen Ratsastuskeskuksesta ulkoaluekuvia. Tiloissa toimii vuokralla Niihama Riding.
                                                   http://www.niihamariding.fi/

https://www.google.fi/maps/place/Niihama+Riding+Oy/@61.5016399,23.8799601,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x468f20615e8f728b:0xc9e3d64e4ae8121a!8m2!3d61.5016399!4d23.8821488


                                         Asiakkaiden sisäänkäynti aulatiloihin

Sisäänkäynniltä kuvattuna harjoitus/pikku maneesi 

Pikkumaneesin kahviotilat

Pikkumaneesin vasemmassa päässä (tallin puoleisessa päässä) on kahviotilat, joissa mm. heppakerhot pidetään.

        Kenttä ja kilpa/iso maneesi kuvattuna tallin ja pikkumaneesin välistä

  Pikkumaneesin ympäri kiertää lyhyt, mukava maastolenkki, jota on avustajienkin helppo kulkea mukana. Pidemmälle lähtiessä vaaditaan ratsastajalta jo hieman parempaa kehon hallintaa.

                                      Pikkumaneesi, iso maneesi ja kenttä

  Ramppi on rakenteilla, joten siitä laitan myöhemmin kuvan. Asiakkaiden kannattaa huomioida, että ratsastuskeskus on iso, joten välimatkat ovat hieman pidempiä maneesien ja tallin välillä. Tästä syystä on mahdollista sopia suoraan myös niin, että ratsastaja tulee suoraan maneesille. Mulla on käytössä myös asiakaspyörätuoli siirtymisiin esim. huonosti käveleviä varten.
  Tallissa ja molempien maneesien kahviotiloissa on inva-WC:t (tosin varustukseltaan puutteelliset, esim. tukikahvoja puuttuu). Täysin esteettömät talli- ja maneesitilat eivät ole (joitain korkeampia kynnyksiä), mutta avustaen asiakkaat pääsevät juuri sinne minne on tarkoituskin päästä. Molemmissa maneeseissa on katsomotilat asiakkaan mukana seuraaville uteliaille silmäpareille.

  Päivisin tilat ovat rauhallisemmat kuin illalla, jolloin ratsastuskoulutunnit pyörivät. Mahdollisuus on kuitenkin varata tunteja myös ilta-ajoille ja "prime-timeen"! Ratsastuskeskuksen suuruus mahdollistaa sen, että vammais- ja erityisryhmien asiakkaiden ei tarvitse olla riippuvaisia ratsastuskoulun tuntiajoista, vaan tuntien varaaminen onnistuu viikolla aikavälille 

                       \o/         9-21          \o/


  Sunnuntaisin Niihama Riding on suljettu. (Lauantai alkaa olla omalta osaltani sen verran täynnä, että toistaiseksi sinne on saatavissa tunteja vain satunnaisesti. Näistä ilmoittelen kotisivuillani tarkemmin myöhemmin).


   Parkkitilaa on reilusti heti Niihamankadulta pihaan käännyttäessä.


                TERVETULOA TUTUSTUMAAN !!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti