sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Koke-kuvia!

  Tyylillä sisään huhtikuuhun! Näytän teille joitain uskomattoman hienoja otoksia, joita valokuvaaja Päivi Karttunen sai tässä taannoin napattua. (Postauksen löydät selaamalla etusivua alaspäin)

  Kuvat siis liittyvät mun kokemusasiantuntijuuteeni, ja käsittelevät sairastettua masennusta omasta näkökulmastani. Kokonaisuus avautuu tosin vasta koko luennon kuultuaan, mutta mielestäni kuvat on saatu todella puhutteleviksi pelkkänä kuvinakin. Mielestäni pelkästään kuvia tulkitsemalla ilman sanallista selittämistä, on mahdollisuus nähdä koko tarina.

  Luennossani yhtenä kantavana elementtinä on "elämän punainen lanka". En avaa tätä tässä postauksessa yhtään enempää, vaan jätän tulkinnan katsojalle. Pääasiallinen viesti kuitenkin on, että masennuksen kanssa ei leikitä! Se on vakava sairaus. Pahimmillaan jopa tappava sairaus. Minä selvisin siitä, ja haluan esityksessäni valaa uskoa ja toivo siihen, että kuka tahansa voi. Yksin en usko sen tapahtuvan, mutta apuvoimien avulla kylläkin. Mun kantavat voimat olivat lääkitys, psykoterapia ja HEVONEN. Mun hevonen voi olla jollekin toiselle jokin ihan muu (tosin suosittelen omien kokemusteni perusteella hevosta erittäin vahvasti ;)). Olen läpikäynyt (ja käyn lopun elämääni) myös fyysisen kuntoutumisprosessin hevosavusteisesti, joten halutessasi voit tsekata pari lehtiartikkelia täältä:

http://hmwithhm.blogspot.fi/2016/08/jalustinnetin-haastis.html

http://hmwithhm.blogspot.fi/2017/09/kodin-kuvalehden-juttu.html

http://hmwithhm.blogspot.fi/2017/10/avain-52017.html

http://hmwithhm.blogspot.fi/2017/12/mediaplanetkansanterveysfiavain.html


  Mutta nyt antaa kuvien puhua puolestaan! Olen niin tyytyväinen näihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti