perjantai 13. huhtikuuta 2018

Messuyhteenveto

  Auttamatta myöhässä, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Mutta nyt revin väkisin tähän pienen hetken ja vedän messut pakettiin omalta osaltani.

  Lauantaina ehdin paikalle juuri katsomaan rotuesittelyistä PRE:n, jossa esillä oli pararatsukko Johanna ja Otur. Tsekkasin myös pararatsastajien Sarin ja Jessican ridet areenalla, josta kirmasin vammaisratsastustoimijoiden tapaamiseen. Olin saanut tehtäväksi tuurata alueen vammaisratsastusvastaavaa ja esitellä Hämeen alueen vammaisratsastustoimintaa. Olin valinnut pureutua ihan perusteisiin, sillä mielestäni se on se, mistä kaikki lähtee. Talleista, seuroista, harrastajista. Ilman näitä ei voi olla kilpailu- eikä valmennustoimintaa.

  Ehdin vielä tapaamisen jälkeen kiertämään E-hallin pääpiirteittäin. En ostanut yhtään mitään, joten turha odotella ostoskuvia :D
  Sunnuntaina päälokaationi oli ParaDressage Team Finlandin ständillä yhdessä Liveparadressagen kanssa. Ständillä myytiin kannatustuotteita, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan maajoukkueratsastajien tukemiseen. Lisäksi esillä oli erilaisia ratsastuksen apuvälineitä ja sana vapaana kysyä kaikkea mitä mieleen juolahtaa vammaisratsastuksen osalta.

  Equillence Center Tavelan ständi:

  Mulla ainakin oli mahtava messuviikonloppu! Kiitos Tampereen Messut myös hyvin toimineista järjestelyistä tähtiblogistien osalta. Pitäisi varmaan ensi vuodelle harkita omaa ständiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti