lauantai 5. elokuuta 2017

Elokuu on estekuu!

  Sainpa sitten kuitenkin bongattua itselleni elokuun ajaksi kaksi viikkotuntia ja kun kerran mahdollisuus oli, niin valkkasin sitten estepainotteiset ryhmät. Eihän siitä tule kuin sanomista, mutta antaa tulla sitten vaan. Nyt on taas aika virkistää vähän omaa mieltä koikkelehtimalla ristissä olevien risujen yli ainaisen koulutuuppauksen sijaan. Sain toisen tunnin varattua Tyttelin ryhmään ja toinen lähtee itselleni (taas) uuden koutsin silmien alle.

  Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen kesäkursseihin. Kivoja hevosia, hyviä tyyppejä, loistava opetus. Oikeastaan aika harmi, että ne jo taputeltiin loppuun tältä erää. Viimeinen tunti hikoiltiin menemään yhdessä Rudin kanssa ja onneksi olin päättänyt kerrankin laittaa taas kannukset jalkaan, sillä Rudi oli vetelämpi kuin kertaakaan aiemmin ja olisi kyllä imenyt jalkavoimat aika pikaiseen. Kyllä se vaan niin on, että kun hevonen on hidas pohkeelle, niin kyllä kannus vaan jeesaa hurjasti. Muistutan yhäkin, että kannusta käytetään tarvittaessa - ei joka askeleella tökkien.

 Ehdin viikonaikana käydä tutustumassa myös uuteen mahdolliseen yhteistyökumppaniin.


  Tästä lisää myöhemmin, mutta itselleni tuli aika selkeät ajatukset heti, kuinka hevosta voisi hyödyntää näissä hommissa. Enää on käytännön järjestelyjen selvitys. Aivan ihana herrasmieshevonen, jonka toivoisin saavani valjastettua yhdessä omistajansa kanssa vammais- ja erityisryhmien käyttöön.

  Kannattaa pysyä kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti