tiistai 9. toukokuuta 2017

Tunneille!!

  Viikonlopun jäljiltä hanskaan jäi hevoskerhon ohjaajan koulutus, joten onpa nyt sitten sekin ihan virallista tietä noukittu.


    Päivän, viikon, kuukauden ja ehkä koko vuoden parhaan yllätyksen sain postin kautta maanantaina. Bisnesenkeleitä on ihan virallisesti olemassa ja niin on näköjään myös harrastusenkeleitä! Posti toi jotain, jonka ansiosta pääsen vihdoin takaisin ratsastustunneille. Se oli täydellinen yllätys, sillä en oikeastaan koskaan ollut luottavainen siihen, että saisin jostain tukea ja apua. En voi kuin nöyrästi kiittää niitä tahoja, jotka tässä prosessissa ovat olleet mukana. Ja minä lupaan, että tavalla tai toisella tämä tuki tulee maksetuksi takaisin siirtämällä hyvää eteenpäin!


  En tiedä, kuinka paljon julkisesti voin tahoja mainostaa, joten varmuuden vuoksi jätän ne mainitsematta. Samoin myös summat ja muut tiedot.

  Yritän saada jo tälle viikolle palaverin Niihama Ridingin kanssa, jotta pääsisin mahdollisimman pian aloittamaan. Ehkä jo jopa ensi viikolla! Tämän lahjakirjan mukana varmistui myös se, että joudun tai saan - ihan kuinka asian haluaa tulkita - tekemään ensimmäisen parastarttini kisoissa loppuvuoden aikana. Mikäli siis löytyy itselle sopiva hevonen.

  Mahtavaa päästä takaisin selkään, ja tällä kertaa tavoitteellisesti! Ja loistavaa saada pikkuhiljaa taas lisää materiaalia blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti