lauantai 10. kesäkuuta 2017

Tiikeri teroittaa kynsiään

  Olen suunnitellut lähestulkoon vuoden kestäneen hiljaiselon päättymistä alkusyksyllä. Ihan 100%:n varmaksi en lupaa vielä mitään, mutta hyvin vahvalta näyttää nyt, että palaan kesän jälkeen palvelemaan vammais- ja erityisryhmien ratsastajia.

  Se, miksi kerron tämän nyt, liittyy vain ja ainoastaan siihen, etten halua joutua unohduksiin. Hiljaiseloa viettävä ihminen unohdetaan nopeasti, joten annan täältä pienen elonmerkin itsestäni.

  MS-tauti on todella ollut työllistymistä haittaava tekijä - olen nyt huomannut sen lopullisesti. Ja itse olen tavallaan "huonontanut" omia mahdollisuuksiani olemalla avoin sairauteni kanssa. Se kuitenkin on mun valitsema tie. Koen huijaavani ja pimittäväni oleellista tietoa, mikäli jätän sairauteni mainitsematta. Itseni on helpompi olla, kun voin olla avoin. Ja rehellinen sekä itselleni että muille.

  Palkkasuhteeseen työllistyminen on ollut täysin umpikuja. Sitä vastoin yrittäjänä toimien on useampikin paikka ollut kiinnostunut mun palveluista, joten olen tässä kaikessa hiljaisuudessa selvitellyt asioita. Ja nyt todellakin näyttää siltä, että hyppään siihen pyörään mukaan. Mulla on turvalliset vedet kokeilla 2018 loppuun asti miltä homma näyttää ja kuinka paljon pystyn sairauteni rajoissa tekemään.

  En vielä kerro sen enempää kuin että tukikohta tulee yhä olemaan TAMPERE. Pyörittelen tässä vielä aloitanko vain yhdessä toimipaikassa, vai otanko heti mukaan toisenkin ympäristökunnassa. Ainoa, mikä tilannetta saattaa muuttaa on se, että joku kuitenkin tarjoaa osa-aikaista palkkasuhdetta. Palkkasuhde menee yhä omissa prioriteeteissä yrittäjyyden edelle. En tosin näe tuota kovinkaan todennäköisenä vaihtoehtona enkä varsinaisesti työpaikkaa enää etsikään, joten kaikkein suurimmalla todennäköisyydellä aloitan itse itsenäni syksyllä.  Tiikeri teroittelee täällä siis kynsiään ja hampaitaan valmistautuen iskemään täydellä kapasiteetilla markkinoille :D Kesä menee tehdessä ns. kotiläksyjä, eli tuleviin työkavereihin tutustuen. Ohjaajan on tärkeää tuntea hevoset ja niiden reaktiot asiaan kuin asiaan. Teen siis kesän ajan töitä löytääkseni soveltuvimmat ja parhaiten erityisratsastajia palvelevat duunikaverit.

  Laitan teille lisää infoa tuossa kesän lopulla, kunhan saan tarvittavat paperiasiat hoidettua (voi olla kesällä kyllä hidasta...). Toki voit nyt jo lähestyä viestillä, mikäli on jotain kysyttävää.

                                                                  *ROAR*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti